İZMİR / KONAK - Hakimiyet-i Milliye İlkokulu

Mrt

Her yıl farklı bir ana başlığın işlendiği İzmir İnternet Haftası, 2024 yılında "Eğitimde Üretken Yapay Zeka" teması ile gerçekleştirilecektir.

15-19 Nisan 2024 tarihlerinde İzmir İnternet Haftası etkinlikleri gerçekleştirileceği, İl Milli Eğitim  Müdürlüğümüz ve bağlı kurumlarımızda yapılacak atölye çalışmaları, konferanslar gibi etkinliklerle, bu haftanın önemi vurgulanacağı; akademisyenlerin ve bilişim sektöründen uzmanların katılımıyla "İnternet, Yapay Zeka Ve Gelecek Öngörüleri, Eğitimde Üretken Yapay Zeka, Yapay Zeka Destekli Uygulama Geliştirmede Az Kodlu Çözümler, Üretken Yapay Zeka Eğitimi Nasıl Dönüştürecek? Ve Üretken Yapay Zeka Araçlarının Eğitimde Kullanımı" konularında bilgilendirme ve eğitim çalışmaları yapılacağı ve bununla birlikte, velilere ve öğrencilere Eğitim Bilişim Ağı – EBA tanıtılarak, içeriklerinden daha geniş kitlelerin yararlanması konularında farkındalık oluşturulması hedeflenmektedir.

http://izmirinternethaftasi.org/ internet adresinden detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Şbt

Okulumuz 3 ve 4. sınıf öğrencileri Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Dede Korkut Kahramanlarını günümüze taşıdı.

Şbt

Profesyonel pantomim sanatçısının hazırladığı gösteriye tüm sınıflarımız katıldı. öğrencilerimizin oldukça hoşuna gitti.

Ock

1-C sınıfı öğretmeni Yıldız SİDAR önderliğinde öğrencileri "Okuyorum, yazıyorum" gösterilerini sundular.

Ock

1-A sınıfı öğrencilerimiz ve öğretmenimiz Nurcan Tekin, 2023-2024 yılı güz dönemi faaliyetlerini anlatan kareler paylaştılar.

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİN HAZIRLADIĞI AFİŞLER OKUL PANOMUZDA SERGİLENMİŞTİR.

Mrt

Ara